Gree

A GREE a Világ legnagyobb klíma gyártó cége és ezt Ön nem is tudta?!
A Gree Electric Appliances, Inc 1991-ben alakult. 2009-re gyártókapacitásával elnyerte a világ legnagyobb klíma gyártója címét.Jelenlegi gyártókapacitása 60 millió klímakészülék évente. Mára már több mint 200 országban forgalmazzák a Gree klímákat a világon. Az eltérő igények kielégítésére a gyár több mint 7000 típust fejlesztett ki idáig. Kínálatában megtalálhatók mind a lakossági, mind pedig az ipari klímaberendezések.
A Gree klímákat szívesen és nyugodtan ajánljuk ügyfeleinknek, mert egy nagyon megbízható és modern kialakítású berendezésről van szó, innovatív műszaki megoldásokkal. A Gree légkondicionálókat az alsó-középső árszegmensben találhatjuk meg, az egyik legerősebb márkának számít a megbízhatóság terén.
Kifejezetten jót tett a Gree klímák minőségének, hogy a japán Daikin klímagyártó céggel kötött kooperációs megállapodást, így a minősége ugrásszerűen javult a Daikin technológiák átvételével. Az alsó árszegmensben kifejezetten jó ár/érték arányú berendezéseket gyárt; mindez kedvező energiahatékonysággal és korszerű műszaki megoldásokkal ötvözve. Az új típusokban elérhető a gyárilag beépített Wi-Fi és egyes modellek esetén kifejezetten fűtésre optimalizált modellek is elérhetőek: Gree Amber és Gree Lomo. Az egyik legszebb légkondi, ami a piacon kapható Gree U-Crown. A Gree alap klíma készülékeiben is már megtalálható a G10 Inverter technológiája, mely a Gree gyár egyedi fejlesztése. A klíma berendezés akár 1 Hz frekvenciáiáig képes a kompressszor fordulatszámát csökkenteni ezzel rendkívüli energiahatékonyságot elérve. Ezen kívül számos kényelmi funkció elérhető még az alap klíma típusokban, ilyen például a programozható időzítő, led kijelző vagy a turbó üzemmód.
Close Menu